GAIA:agenda Naturlig byggeri Grønn livsstil Aktivhus Nettverk Kontakt
     
 

GAIA:agenda sekretariat:

 
 

Marianne Leisner :

 
 


arbeider i Gaia Tjøme (Gaia Arkitekter) og har 25 års erfaring med planlegging og design av landskap, gårdsbruk og økologiske hager. Hun driver også med terapeutisk hagearbeid og er kursleder i hageøkologi, skolehager, permakultur mm. Hun er utdannet ved Universitetet på Ås, har ped.sem og trådgårdsterapikurs fra SLU i Sverige. Marianne har forfattet flere bøker, bl a ”Villrosene, økologi i hagen”, og er aktiv i samfunnsdebatter rundt bærekraft, økologi og dyrkning. Marianne er styremedlem i Debio.

marianne
 
 
 

Maiken McCormick :

 
 
er utdannet Samfunnsgeograf og gründer. Til daglig er hun Kreativ leder i Splint AS. Hun har vært med på å utviklet og drive selskapet siden 2004.
Splint driver interaktive prosesser i privat og offentlig næringsliv. Maikens erfaring med levering av workshoper og organisasjonsutviklende prosesser vil bli utnyttet aktivt i utarbeidelsen av seminaret. I tillegg til innhold og form vil hun bidra med nettverksbygging for å mobilisere grasrota. Maiken har grunnkurs i Permakultur.
I løpet av kurset har hun skapt en kjøkkenhage på sin terrasse i Gamlebyen i Oslo. Hun har et brennende engasjement for å spre forståelse for at det er gøy og lett å dyrke selv.
ma
 
 
 

Frederica Miller Siv. arkitekt :

 
 
Født i England. Hun tok diplom ved AHO i 1984 og er permakultur- designer. Hun har siden hatt egen praksis som en del av Gaia arkitekter. Hun har spesielt erfaring med planlegging, medvirkningsprosesser, bolig, og gårdsbygninger. Hun har skrevet boka "Levende Hus" og benyttes mye som konsulent, foredragsholder og lærer i permakultur.
fr
 
 
 

Ragna Ribe Jørgensen :

 
 


er utdannet idehistoriker ved Universitetet i Oslo, med fokus på økologisk vitenskapsteori. Master i Holistic Science ved Schumacher Ecological College. Jobber som konsulent for Miljøfyrtårn, en nasjonal miljøsertifisering for virksomheter. 25 års erfaring innen treningsbransjen; etablerte High Energy treningssentre, daglig leder og fagansvarlig, rektor for KFA, Kompetansesenteret for Fysisk Aktivitet. Er birøkter, driver med hønsehold og hagebruk, beste fritid tilbringes i skogen med hundevennen Louis.

ragna

  TILBAKE  
©2011 Naturlig Byggeri. All rights reserved